Over ServerDirect & Wie is ServerDirect?

Al jarenlang ontwikkelt en implementeert ServerDirect krachtige IT oplossingen voor professionele gebruikers die hoge eisen stellen aan prestaties, efficiëntie en betrouwbaarheid. Afhankelijk van de behoefte, kunnen wij op maat gemaakte en toekomstgerichte servers leveren die ervoor zorg dragen dat u het maximale haalt uit uw investering. ServerDirect is een Nederlands no-nonsense server bedrijf met een nuchtere aanpak van alle IT gerelateerde uitdagingen.

Eind 2017 hebben we een uitgebreid onderzoek gedaan naar de klanttevredenheid van onze klanten. Daar is uit voort gekomen dat meer dan 97% van onze klanten zeer tevreden zijn over onze producten, service en directe communicatie. Bij ServerDirect heeft u altijd uw persoonlijke contactpersoon die u altijd flexibel en snel helpt bij het vinden van de juiste oplossingen die passen bij uw eisen en wensen.

Een gedreven team van adviseurs met jarenlange ervaring, getrainde technici, technische verkopers en een uitgebreid kwaliteitszorg vormen de basis voor onze hoogwaardige server oplossingen. Wij hebben in 2017 hoog gescoord op klanttevredenheid mede dankzij onze inzet, commitment, kwaliteit van producten en service.

ServerDirect is klein genoeg om flexibel en goed bereikbaar te zijn voor alle klanten, groot genoeg om grote datacenters, internationale bedrijven en overheid instellingen aan het bedrijf te binden. Met het ServerDirect team staan we altijd voor u klaar om gezamenlijk alle uitdagingen te tackelen.

ServerDirect is gespecialiseerd in het ontwikkelen van individuele oplossingen op maat geheel naar de wensen en eisen van de klant. ServerDirect ondersteund haar klanten gedurende de volledige levensduur van de geleverde servers. Naast de uitgebreide know-how in de ontwikkeling van specifieke systemen, heeft ServerDirect uitgebreide support pakketten die ervoor zorgen dat u geen omkijken meer hebt naar het beheer van uw serverpark.

In 2017 hebben we meer dan 10.000 servers geassembleerd en geleverd met een uitval percentage van minder dan 1 procent. ServerDirect systemen vind je niet alleen terug in datacenters maar ook in de gezondheidszorg, onderzoek en opleiding, luchtvaart en veiligheid van luchtvaart, ontwikkelingsafdelingen, MKB en bij verschillende overheidsinstellingen. Overal waar applicatie geoptimaliseerde en efficiënte IT oplossingen zero fouten tolereren zijn de ServerDirect servers een absolute ”must have”. Een server kopen doe je makkelijk en snel bij ServerDirect

Service

De technische dienst van ServerDirect is dagelijks bereikbaar van 9:00 uur tot 17:30 uur. ServerDirect werkt niet met een callcenter maar je krijgt direct de juiste medewerker aan de lijn. Alle geleverde servers van ServerDirect worden standaard geleverd met een Brons support pakket . Deze garantie is op te waarderen naar on-site garantie. De ServerDirect on-site garantie is geldig in negen Europese landen. De ServerDirect on-site garantie kan ook afgenomen worden met een reactietijd binnen 4 uur gedurende 24/7. Hierdoor heeft u geen omkijken meer naar beheer en onderhoud.

Knowledge

ServerDirect heeft meer dan 25 jaar ervaring in de automatisering. De juiste hardware is cruciaal om een zo efficiënt mogelijk IT-infrastructuur in te richten. Wij bieden u altijd een server oplossing waar u ook wat aan heeft. Wij durven te vragen waarom u een bepaald product zoekt, hierdoor kan bepaald worden of het ook de juiste oplossing voor u is. Op deze manier kunnen wij een langdurige relatie met u aangaan. De doelstelling is dan ook een betrouwbare server leverancier zijn voor u en uw bedrijf.

Technic

ServerDirect is de server specialist van Nederland. Alle servers van ServerDirect krijgen voor verzending een 24-uurs burn-in test. Kwaliteit, degelijkheid en betrouwbaarheid zijn voor ServerDirect absolute kernwaarden. Deze kernwaarden zijn terug te vinden in het met zorg geselecteerde server assortiment van ServerDirect. De beste kwaliteit servers en een uitstekende aftersales gecombineerd met de uitgebreide garantie pakketten zorgen ervoor dat ServerDirect hoog scoort in klanttevredenheid.

Customer portfolio

Wilt u een server kopen? Dan bent u bij ServerDirect aan het juiste adres. ServerDirect heeft een breed klantenbestand in de Benelux. Het klantportfolio omvat gerenommeerde bedrijven en overheidsinstellingen. Neem contact op met één van onze account managers en beleef zelf de uitstekende service en aftersales van ServerDirect.

Partners

ServerDirect werkt nauw samen met diverse partners waaronder Tyan, Avocent, LSI, Open-E, Intel, Western Digital, HP, Cisco, Chenbro en Super Micro. Dankzij de samenwerking met diverse partners heeft ServerDirect altijd up to date informatie en know how. ServerDirect heeft daarnaast ook solution partners die uiteenlopende diensten in opdracht van ServerDirect uitvoeren bij klanten. Wilt u ook solution partner worden van ServerDirect neem dan contact op met ons verkoopteam.

Portfolio

Het ServerDirect portfolio bestaat uit Applicatie servers, Storage oplossingen, Database servers, Virtualisatie servers en Web servers. Daarnaast levert ServerDirect losse moederborden, barebones en server behuizingen. ServerDirect heeft servers in elke categorie met zorg samengesteld. Bij het samenstellen van de servers is er gelet op de wensen vanuit de eigen klantenkring en daarnaast is er ook gelet op het rendement van voedingen, het vermogen van processoren en de koeling van een server om ervoor te zorgen dat de klant een zo hoog mogelijke performance krijgt tegen een zo laag mogelijk energieverbruik. Alle samengestelde servers zijn “proven concepts”. Dit betekent dat we geen gebruik maken van de aller nieuwste technologieën maar eerst wachten, totdat alle kinderziektes verdwenen zijn. Mede dankzij deze mentaliteit bij ServerDirect is het uitvalspercentage lager dan 1% bij de geleverde servers in 2016. Een server kopen is nergens zo makkelijk en snel als bij ServerDirect. 

Worldwide delivery delivered by DHL
More than 25 years of experience in the server market
Technical sales team