Why ServerDirect?

Het kiezen van de juiste server leverancier is op het eerste gezicht moeilijk, vooral voor technische leken, zelfs als u in beginsel weet wat u nodig heeft blijft het een moeilijke zoektocht. Maakt u de juiste keuze dan komt de geleverde technologie uw bedrijf ten goede en bevordert zij dat u uw doelstellingen realiseert en op langere termijn nieuwe kansen creëert.

ServerDirect heeft in de loop der tijd een groot klantenkring opgebouwd. Een aantal staan vermeld op de website. Wij werken samen met grote datacenters in Nederland, overheidsinstellingen en een groot aantal automatiseringsbedrijven. Wij weten als geen ander welke eisen u als (groeiende) organisatie stelt op het gebied van automatisering. Wilt u meer weten over ons klantenbestand, onze projecten of ondersteuningscapaciteit neem contact met ons op.

ServerDirect heeft uitstekende servicepakketten variërend van express exchange tot on-site garantie 24/7 binnen 4 uur. Naast deze on-site service pakketten heeft ServerDirect een aantal Solution Partners. De partners van ServerDirect geven support op locatie en kunnen naast onze interne medewerkers ook helpen bij al uw IT gerelateerde vraagstukken.

Al jarenlang levert ServerDirect hardware aan een groot en divers klantengroep. ServerDirect is een financieel gezond bedrijf en financiert alle bedrijfsactiviteiten met eigen liquide middelen. Wij zijn niet beursgenoteerd en financieren de verdere ontwikkeling van de organisatie op basis van een beheerste groei uit eigen middelen. We zijn klein genoeg om flexibel te zijn en groot genoeg om grote bekende bedrijven te bedienen.

Elke klant van ServerDirect heeft een eigen contactpersoon binnen de organisatie die de taal spreekt van de technologie maar dit jargon ook vertaalt in voor u begrijpelijke taal. Een contactpersoon die bovendien begrijpt hoe de technologie kan helpen uw huidige en toekomstige zakelijke doelstellingen te realiseren.
In onze offertes staat altijd een duidelijk en helder voorstel waarin een specificatie van de totale kosten, leveringsvoorwaarden en tijdschema’s is weergegeven. Voordat we de offerte opstellen wordt er altijd gecontroleerd of de geoffreerde server ook daadwerkelijk een oplossing is voor uw wensen en behoeften. We houden u periodiek op de hoogte als u een server op maat heeft besteld met tien werkdagen levertijd.
Bij het uitbrengen van onze offerte zorgen we ervoor dat alle kosten duidelijk vermeld staan. U heeft bij ons nooit verborgen kosten. De afspraak is dan ook u betaald alleen wat er op de offerte staat waar u akkoord voor heeft gegeven en niets meer dan dat. Ons prijspeil is marktconform en we dagen u uit onze prijzen in de markt te vergelijken.

Betaalbare prijzen!

ServerDirect reparatie dienst is een extra service om de klanten de ultieme aftersales support te geven. ServerDirect zorgt er dan ook voor dat de reparaties tegen een zo scherp mogelijke prijs uitgevoerd kunnen worden. Speciale voorwaarden zijn mogelijk bij grotere hoeveelheden. De actieve klanten van ServerDirect krijgen altijd een gratis offerte voor de reparaties, de klanten hoeven enkel de transportkosten te betalen.

Test onze service! Wij verheugen ons op uw verzoek.

Worldwide delivery delivered by DHL
More than 25 years of experience in the server market
Technical sales team