Referenties

Als de Nederlandse serverspecialist heeft ServerDirect inmiddels bewezen een uitstekende leverancier te zijn voor de overheid, IT specialisten, automatiseringsbedrijven, datacenters, bedrijven met een eigen serverpark, het MKB en startende bedrijven.

Mocht u enkele referenties willen raadplegen, neem dan contact met ons op en dan brengen wij u graag met elkaar in contact. Hieronder vindt u een greep van onze uiterst tevreden klanten.

Referentie van Marc van Schijndel namens Super Micro

Marc van Schijndel, Sales Director bij Super Micro spreekt: “Ik ben onder de indruk van de kennis en de kwaliteit binnen de ServerDirect organisatie. Men zet de afnemer centraal en stelt alles in het werk om de klant tevreden te stellen.”  Door de nauwe samenwerking zal ServerDirect zichzelf alleen maar meer versterken in het leveren van totaaloplossingen op basis van Super Micro bouwstenen. Met name de aanvullende diensten zoals het voorzien van onderhoudscontracten en het op klantenspecificatie assembleren van systemen zijn belangrijke factoren voor het succes van ServerDirect. Marc vervolgt: “Door de focus die ServerDirect legt op ons portfolio is men uitgegroeid tot een van de belangrijkste partners van Super Micro binnen Nederland.”

Sales director Super Micro

Wereldwijde levering
Meer dan 25 jaar ervaring in de servermarkt
Technisch sales team