Referenties

Als de Nederlandse serverspecialist heeft ServerDirect inmiddels bewezen een uitstekende leverancier te zijn voor de overheid, IT specialisten, automatiseringsbedrijven, datacenters, bedrijven met een eigen serverpark, het MKB en startende bedrijven.

Mocht u enkele referenties willen raadplegen, neem dan contact met ons op en dan brengen wij u graag met elkaar in contact. Hieronder vindt u een greep van onze uiterst tevreden klanten.

Referentie van Marc van Schijndel namens Super Micro

Marc van Schijndel, Sales Director bij Super Micro spreekt: “Ik ben onder de indruk van de kennis en de kwaliteit binnen de ServerDirect organisatie. Men zet de afnemer centraal en stelt alles in het werk om de klant tevreden te stellen.”  Door de nauwe samenwerking zal ServerDirect zichzelf alleen maar meer versterken in het leveren van totaaloplossingen op basis van Super Micro bouwstenen. Met name de aanvullende diensten zoals het voorzien van onderhoudscontracten en het op klantenspecificatie assembleren van systemen zijn belangrijke factoren voor het succes van ServerDirect. Marc vervolgt: “Door de focus die ServerDirect legt op ons portfolio is men uitgegroeid tot een van de belangrijkste partners van Super Micro binnen Nederland.”

Sales director Super Micro

Referentie van Dirk Vromans namens Worldstream

Worldstream is een jonge organisatie gevestigd in Maasdijk en levert hoogwaardige dedicated servers tegen de laagste prijzen sinds 2006. Worldstream heeft eigen datacenters in Maasdijk met een aansluiting op het snelste netwerk - Caiway. De datacenters zijn uitgerust met generatoren en UPS –systemen om de servers draaiende te houden tijdens een stroomstoring. Airconditioning is een van de belangrijkste zaken in een datacenter, daarom houdt Worldstream de tempratuur op maximaal 21°C.

Dirk Vromans Directeur van het bedrijf Worldstream zegt: "ServerDirect is met nadruk de beste hardwareprovider die wij in tijden hebben gezien. Het bestellen gaat heel gemakkelijk en het advies is altijd op en top. De hardware wordt altijd keurig op tijd afgeleverd en in geval van een RMA, wordt het product z.s.m. gerepareerd."

Wereldwijde levering
Meer dan 25 jaar ervaring in de servermarkt
Technisch sales team