Contact

Contact

Verzending & Retourneren

Verzenden en bezorgen

Zodra uw bestelling is afgerond ontvangt u van ons een track and trace nummer waarmee u uw zending in de gaten kunt houden. Login op onze website om uw bestelling in de gaten te houden. Heeft u vragen over uw bestelling neem dan direct contact op via de telefoon of mail. Een server bestellen is nooit zo makkelijk geweest.

Bezorg opties en kosten

Wij hanteren voor alle online bestellingen een vast bedrag van €9,95 per order. Wilt u met express een zending ontvangen of met een koerier? We kunnen dit allemaal voor u regelen. Deze prijzen gelden alleen voor Nederland en België. Voor alle internationale zendingen gelden prijzen op maat.

Gaat het om een pallet-zending voor binnen Nederland of België dan rekenen wij €45,- per zending We laten dit in alle gevallen uiteraard van te voren weten. Buiten Nederland of België gelden prijzen op maat.

Retouren

Ook met producten van ServerDirect kan het gebeuren dat er iets mis gaat. Heeft u geen service pakket afgenomen bij de aanschaf van uw server of andere producten van ServerDirect? Maakt u zich geen zorgen want in dat geval kunt u gebruik maken van onze RMA of SRA procedure. Na het aanmelden van uw retour, ontvangt u tijdens openingstijden van de klantenservice dezelfde werkdag een RMA nummer per mail. Om u aanmelding zo snel en efficiënt mogelijk af te ronden kunt u het RMA / SRA nummer duidelijk vermelden op de doos.

Wereldwijde levering bezorgd door DHL
Meer dan 25 jaar ervaring in de servermarkt
Technisch sales team