Revolutionaire Opslagoplossingen: Het Ultrastar Data102 Opslagplatform

Gepost op:
Opslag van de volgende generatie en Software-Defined Storage (SDS) Systemen

In de huidige door data gedreven wereld neemt de vraag naar efficiënte en schaalbare opslagoplossingen snel toe. Terwijl organisaties enorme hoeveelheden gegevens opslaan, beheren en openen, hebben ze betrouwbare, hoogwaardige opslagsystemen nodig. Maak kennis met het Ultrastar Data102 opslagplatform, een baanbrekende oplossing voor opslag van de volgende generatie en Software-Defined Storage (SDS) systemen.

De Ultrastar Data102 is ontworpen om een indrukwekkende 2,65PB aan ruwe opslag te bieden binnen een 4U-rackeenheid. Met behulp van 22TB CMR HDD's zorgt deze compacte en efficiënte vormfactor voor een optimale benutting van de ruimte zonder concessies te doen aan de prestaties. De Data102 is gebouwd om tegemoet te komen aan de steeds groeiende opslagbehoeften van grote ondernemingen, opslag OEM's, cloud service providers en wederverkopers/integrators.

Naarmate de productie en consumptie van gegevens blijven stijgen, wordt de behoefte aan efficiënte opslagoplossingen steeds kritischer. De Ultrastar Data102 is ontworpen om te voldoen aan de veeleisende opslagvereisten van organisaties in verschillende sectoren. De hoge capaciteit, gecombineerd met een compacte vormfactor, maakt het een ideale keuze voor diegenen die op zoek zijn naar dichte, gedeelde HDD-opslagoplossingen.

  1. Opslag van de volgende generatie en SDS: De Ultrastar Data102 is gebouwd voor de toekomst van opslag en maakt efficiënte en schaalbare disaggregeerde opslag en Software-Defined Storage systemen mogelijk.
  2. Opslag met hoge capaciteit: Met een opslagcapaciteit tot 2,65PB voldoet de Ultrastar Data102 aan de opslagbehoeften van grote ondernemingen, cloud service providers en meer.
  3. Compact en efficiënt ontwerp: De 4U-vormfactor van de Ultrastar Data102 zorgt voor een efficiënt ruimtegebruik, waardoor het een uitstekende oplossing is voor datacenters en organisaties met beperkte ruimte.
  4. Veelzijdigheid: De Ultrastar Data102 is geschikt voor een breed scala aan toepassingen, van grote ondernemingen tot opslag OEM's, wederverkopers en integrators.

Het Ultrastar Data102 opslagplatform verandert de manier waarop organisaties hun gegevens beheren en opslaan. Door een compacte, krachtige en

Wereldwijde levering bezorgd door DHL
Meer dan 25 jaar ervaring in de servermarkt
Technisch sales team