Western Digital Ultrastar 22TB CE HDD-serie: De Toekomst van Dataopslag

Gepost op:

Het digitale tijdperk heeft geleid tot een enorme toename in gegevensgeneratie, wat een groeiende vraag naar betrouwbare en efficiënte opslagoplossingen creëert. Western Digital, een wereldleider op het gebied van dataopslagtechnologieën, is opnieuw opgestaan voor de uitdaging met de lancering van hun Ultrastar 22TB CE HDD-serie. Deze geavanceerde HDD-reeks zal de dataopslag revolutioneren en biedt ongekende capaciteiten, uitzonderlijke prestaties en ongeëvenaarde betrouwbaarheid.

In deze blogpost zullen we de belangrijkste kenmerken van de Western Digital Ultrastar 22TB CE HDD-serie verkennen en bespreken hoe deze nieuwste innovatie is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van verschillende industrieën en dataopslagtoepassingen.

  1. Ongekende Opslagcapaciteiten
    Met de nieuwe capaciteit van 22TB heeft de Ultrastar CE HDD-serie een nieuwe mijlpaal bereikt in dataopslagtechnologie. Deze schijven met hoge capaciteit zijn ideaal voor datacenter-toepassingen, waar de vraag naar opslag steeds groter wordt. De 22TB HDD's kunnen de voetafdruk van een datacenter aanzienlijk verkleinen, het stroomverbruik verlagen en de koelvereisten verminderen, terwijl ze voldoende opslagruimte bieden voor bedrijven om te groeien.
  2. Geavanceerde HelioSeal-technologie
    De Ultrastar 22TB CE HDD-serie maakt gebruik van Western Digital's gepatenteerde HelioSeal-technologie, die de schijven hermetisch afsluit en vult met helium. De met helium gevulde omgeving vermindert wrijving en turbulentie in de schijf, wat resulteert in een verhoogde betrouwbaarheid, lager stroomverbruik en verbeterde prestaties. Deze technologie maakt hogere opslagdichtheden mogelijk, waardoor de schijven tot 22TB aan capaciteit kunnen leveren zonder concessies te doen aan de prestaties.
  3. Energie-ondersteunde Magnetische Opname (EAMR)
    De Ultrastar 22TB CE HDD-serie maakt gebruik van Energie-ondersteunde Magnetische Opname (EAMR) technologie, een geavanceerde opnametechniek die het vermogen om gegevens op magnetische media op te slaan, verbetert. EAMR combineert de beste eigenschappen van zowel Heat-Assisted Magnetic Recording (HAMR) als Microwave-Assisted Magnetic Recording (MAMR) technologieën, wat resulteert in verbeterde oppervlaktedichtheid, gegevensbetrouwbaarheid en algehele schijfprestaties.
  4. Verbeterde Prestaties en Betrouwbaarheid
    Met de focus op het voldoen aan de eisen van de huidige op data gerichte wereld, beschikt de Ultrastar 22TB CE HDD-serie over een spindelsnelheid van 7200 RPM en een cache van 512 MB, wat zorgt voor snelle gegevensoverdrachtssnelheden en snelle toegang tot opgeslagen gegevens. Bovendien heeft de serie een Mean Time Between Failures (MTBF) van 2,5 miljoen uur en een beperkte garantie van vijf jaar, waardoor gebruikers erop kunnen vertrouwen dat hun waardevolle gegevens beschermd en toegankelijk zijn wanneer dat nodig is.
  5. Gerichte Industrieën en Toepassingen
    De Ultrastar 22TB CE HDD-serie is ontworpen voor een breed scala aan industrieën, waaronder cloud computing, big data-analyse en zakelijke opslag. De schijven zijn perfect voor gebruik in datacenters, network-attached storage (NAS)-oplossingen en storage area networks (SAN's), waardoor bedrijven hun activiteiten kunnen stroomlijnen, kosten kunnen verlagen en opslaggebruik kunnen optimaliseren.

De Western Digital Ultrastar 22TB CE HDD-serie vertegenwoordigt een grote doorbraak in dataopslagtechnologie en biedt ongeëvenaarde opslagcapaciteiten, uitzonderlijke prestaties en verbeterde betrouwbaarheid. Met zijn geavanceerde functies en innovatieve ontwerp is deze HDD-serie klaar om het landschap van dataopslag opnieuw te definiëren en tegemoet te komen aan de evoluerende behoeften van verschillende industrieën en toepassingen. Dus als u op zoek bent naar een opslagoplossing die gelijke tred kan houden met uw steeds groeiende gegevensbehoeften, zoek dan niet verder dan de Western Digital Ultrastar 22TB CE HDD-serie.

Wereldwijde levering bezorgd door DHL
Meer dan 25 jaar ervaring in de servermarkt
Technisch sales team