Contact

Contact

Word Solution Partner

Solution Partners van ServerDirect ontvangen gratis leads

ServerDirect is server specialist met een duidelijke focus op de hardware. ServerDirect levert servers, storage oplossingen en allerlei server toebehoren. ServerDirect levert naast aan directe klanten ook aan automatiseringsbedrijven die de hardware inzetten om hun oplossingen te leveren aan de eindklant. ServerDirect heeft een nauwe samenwerking met een aantal automatiseringsbedrijven / Solution Partners. De reden hiervoor is omdat ServerDirect veel aanvragen krijgt vanuit de markt voor o.a. installaties en beheer. Aangezien ServerDirect alleen servers en server gerelateerde hardware levert worden bij dit soort aanvragen de Solution Partners ingeschakeld. 

Om de klanten van ServerDirect de support te kunnen bieden buiten op het gebied van consultancy en advies, installatie, beheer, aanleg van infrastructuur en online services werkt ServerDirect nauw samen met een netwerk van Solution Partners die een groot aantal ondersteuningsmogelijkheden bieden. Veel ondernemingen kunnen zich niet altijd full-time interne IT-medewerkers veroorloven. Maar willen wel maximaal profijt van de IT-systemen hebben. Deze bedrijven hebben ondersteuning nodig op verschillende niveaus, van selectie en installatie tot en met probleemoplossing en toekomstige groei. Het is dus essentieel dat deze bedrijven IT ondersteuning krijgen wanneer ze deze nodig hebben. Hierdoor heeft ServerDirect het Solution Partner programma in het leven geroepen.

ServerDirect stelt eisen aan haar Solution Partners, zo dient een Solution Partner voor het ontvangen van gratis leads diepgaande kennis en ervaring te hebben. Nauw samenwerken met ServerDirect om ervoor te zorgen dat klanten toegang hebben tot de meest geavanceerde technologie en het beste rendement op hun IT-omgeving. 

Wilt u geheel kosteloos Leads ontvangen van ServerDirect op het gebied van consultancy en advies, installatie, beheer, configuratie van hardware, aanleg van infrastructuur en online services? Neem dan contact met ons op en informeer naar alle mogelijkheden. ServerDirect is altijd op zoek naar extra Solution Partners om de service en support naar de klanten te verhogen. Meld u dus vandaag aan bij onze verkoopteam. Ons verkoopteam verteld u direct of u in aanmerking komt om Solution Partner te worden. Zodra u Solution Partner bent van ServerDirect ontvangt u per direct gratis installatie en beheer leads.

Wereldwijde levering bezorgd door DHL
Meer dan 25 jaar ervaring in de servermarkt
Technisch sales team