Over ServerDirect

Al jarenlang ontwikkelt en implementeert ServerDirect krachtige IT oplossingen voor professionele gebruikers die hoge eisen stellen aan prestaties, efficiëntie en betrouwbaarheid. Afhankelijk van de behoefte, kunnen wij op maat gemaakte en toekomstgerichte servers leveren die ervoor zorg dragen dat u het maximale haalt uit uw investering. ServerDirect is een Nederlands no-nonsense server bedrijf met een nuchtere aanpak van alle IT gerelateerde uitdagingen.

Eind 2017 hebben we een uitgebreid onderzoek gedaan naar de klanttevredenheid van onze klanten. Daar is uit voort gekomen dat meer dan 97% van onze klanten zeer tevreden zijn over onze producten, service en directe communicatie. Bij ServerDirect heeft u altijd uw persoonlijke contactpersoon die u altijd flexibel en snel helpt bij het vinden van de juiste oplossingen die passen bij uw eisen en wensen.

Een gedreven team van adviseurs met jarenlange ervaring, getrainde technici, technische verkopers en een uitgebreid kwaliteitszorg vormen de basis voor onze hoogwaardige server oplossingen. Wij hebben in 2017 hoog gescoord op klanttevredenheid mede dankzij onze inzet, commitment, kwaliteit van producten en service.

ServerDirect is klein genoeg om flexibel en goed bereikbaar te zijn voor alle klanten, groot genoeg om grote datacenters, internationale bedrijven en overheid instellingen aan het bedrijf te binden. Met het ServerDirect team staan we altijd voor u klaar om gezamenlijk alle uitdagingen te tackelen.

ServerDirect is gespecialiseerd in het ontwikkelen van individuele oplossingen op maat geheel naar de wensen en eisen van de klant. ServerDirect ondersteund haar klanten gedurende de volledige levensduur van de geleverde servers. Naast de uitgebreide know-how in de ontwikkeling van specifieke systemen, heeft ServerDirect uitgebreide support pakketten die ervoor zorgen dat u geen omkijken meer hebt naar het beheer van uw serverpark.

In 2017 hebben we meer dan 10.000 servers geassembleerd en geleverd met een uitval percentage van minder dan 1 procent. ServerDirect systemen vind je niet alleen terug in datacenters maar ook in de gezondheidszorg, onderzoek en opleiding, luchtvaart en veiligheid van luchtvaart, ontwikkelingsafdelingen, MKB en bij verschillende overheidsinstellingen. Overal waar applicatie geoptimaliseerde en efficiënte IT oplossingen zero fouten tolereren zijn de ServerDirect servers een absolute ”must have”. Een server kopen doe je makkelijk en snel bij ServerDirect

Worldwide delivery delivered by DHL
More than 25 years of experience in the server market
Technical sales team